Greaţa de AŞM şi momentele de sclipire ale lui Guţu

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Să scriu, să nu scriu… Să scriu, să nu scriu… Să scriu, să nu scriu…

Astea au fost zecile de gânduri din ultima săptămână, referitor la alegerile preşedintelui AŞM din aprilie (probabil) 2014. De fapt, vizavi de chestiunea realegerii lui Duca, căci despre câţiva potenţiali candidaţi am avut o încercare.

Apropo, nu mi-e greaţă atât de AŞM (ca instituţie de ştiinţă), cât de acest Duca şi acoliţii care-i fac jocul. Şi de acea Comisie Juridică. Cum mama naibii să interpretezi în halul ăsta Statutul AŞM?! Şi dacă în 2015 Duca modifică iarăşi acest statut?! Îi mai dăm alte câteva mandate?!

Aşadar, vreau – nu vreau, trebuie să dau dreptate reformatoarei Ana Guţu, care în puţinele sale momente de sclipire, l-a etichetat pe Duca cu indubitabilul “etern nomenclaturist”.

P.S. Aş scrie şi aş tot scrie, dar mă-nvăluie (să am iertare) greaţa…

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole