Creaționism vs. Evoluționism

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

M-am bucurat să văd azi la Publika TV reportajul despre teoria creaționistă contra celei evoluționiste predate în școli, așa cum m-am bucurat mult când am văzut și reportajul despre masonii din Moldova la „Moldova, țară de minune” de acum câteva săptămâini. Doar că consider că lucrurile nu sunt dezvăluite până la capăt. Nu sunt spuse cele mai importante lucruri, mai ales că aceste două teme sunt strâns legate una de alta.

Toți sărbătorim Crăciunul și Paștele chipurile cu mare credință în Creator, dar, în acelaș timp, credem că străbuneii noștri au fost maimuțe sau, și mai grav, pietre dintr-o supă organică, care a provenit de la sine absolut întâmplător. E un paradox periculos.

Aș putea să demonstrez în 10 minute în fața a mai mulți profesori susținători ai evoluționismului deodată, că evoluționismul este o religie falsă. Vă aduc doar câteva argumente:

1. Tot ce ne pot spune oasele găsite despre „posesorul” lor, e că el a murit, și atâta tot. Evoluționiștii argumentează prin metodele de aflare a vârstei animalelor sau oamenilor după oasele găsite, cum ar fi metoda de carbonizare, stratul de pământ în care se află, sau prin măsurarea concentrației de radiație în oase. E complicat și multe de spus, dar o să simplific. În SUA 2 oase ale aceluiaș animal, conform metodei de carbonizare, aveau vârste diferite. Osul de la picior 35 000 ani, o coastă avea 800 000 de ani. Celor interesați aduc dovezi cu extrase din urmăririle științifice și din jurnalul NationalGeographic. Sunt foarte multe exemple de acest fel.

2. Una din bazele teoriei evoluționiste sunt straturile solului. Fiecărui strat, cum spun evoluționiștii, îi corespunde o anumită perioadă: paleolitic, mezolitic, neolitic, etc. Dacă oasele unui dinosaur spre exemplu, au fost găsite în stratul care corespunde perioadei paleolitic, înseamnă că acest dinosaur a trăit aproximativ 2,5 milioane ani în urmă. Aceasta mai este o metodă de a afla despre vârsta oaselor unui animal. Dar avem o surpriză: Cum aflăm despre vârsta stratului paleolitic? Prin oasele găsite în acel strat! De exemplu, dacă în acest strat au fost găsite oase de dinosaur, înseamnă că stratul are aproximativ 2,5 milioane de ani. E o argumentare circulară! Vârsta stratului se află după fosilele din el, iar vârsta fosilelor, după stratul în care se află. Contează deja cum e mai comod evoluționiștilor. Folosesc metoda care le convine, nu cea adevărată. Puteți verifica informația în orice manual de biologie.

3. Conform oamenilor de știință, Pământul își mărește viteza de rotație în jurul axei sale, și această mărire este constantă. Deaceea avem zile mai scurte în fiecare an, chiar dacă nu se simte pe o perioadă scurtă, atât cât durează viața noastră. Dacă Pământul are miliarde sau sute de milioane de ani, și această mărire de viteză este constantă, ce viteză ar trebui să aibă Terra în jurul axei sale? Dacă Pământul ar fi de miliarde de ani, noi am fi „zburat” la propriu de pe el din cauza vitezei mișcării lui în jurul axei sale, iar o zi ar fi durat câteva secunde actuale. Vă imaginați? Zi-noapte-zi-noapte-zi-noapte! Și așa de câteva mii de ori în fiecare 24 de ore actuale. Ar fi un beneficiu: Ziua de muncă ar fi mai scurtă.
Pentru cei interesați, aduc cifre exacte. Nu am acces la informația în acest moment. Trebuie să le pregătesc.

Astea sunt doar câteva argumente minore, pe care le pot prezenta documentat și cu trimiteri la documente științifice, dacă interesează pe cineva. Puneți întrebări la comentarii și răspund cu câte un articol pentru fiecare întrebare în parte, documentat și argumentat.

Nu sunt împotriva științei, dar sunt împotriva religiei evoluționiste. Sunt împotrivă ca copiilor noștri să li se predea minciuni la școală, din impozitele noastre. Sunt pentru ca să ni se dea drepătul la libera alegere, și să nu vină UE cu „recomandări” de genul „Evoluționismul este știința despre apariția vieții pe Pământ, care trebuie să fie predată în școlile europene”. Unde e dreptul la libera alegere?

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii