Un fotbalist moldovean a ajuns la Dinamo Kiev. Vezi cine este

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
foto: fcdynamo.kiev.ua
De la Șahtar Donețk la Dinamo Kiev. De la o rivală la alta. Moldoveanul Cătălin Carp, la doar 18 ani, a trecut deja pe la ambele cluburi-fanion ale Ucrainei, fiind singurul fotbalist basarabean care a reușit acest lucru.
Ce-i drept, la Șahtar, Cătălin nu a fost legitimat oficial, din cauza problemelor cu actele. În schimb, la toate turneele internaționale-amicale, fiul antrenorului Ilie Carp era printre cei mai buni jucători ai Donețkului, totul culminând cu acel turneu din Italia, unde Cătălin a marcat în poarta Barcelonei și a fost golgheterul competiției câștigată de echipa sa.
Nici la Dinamo Kiev Cătălin Carp deocamdată nu a fost legitimat. Moldoveanul se antrenază cu echipa de tineret, pregătită de belarusul Aleksandr Hațkevici. Alăturat aveți o poză cu antrenamentul echipei de tineret a clubului kievean, preluată de pe siteul oficial. În stânga imaginii (fără minge) este Cătălin Carp.
Cine mai cunoaște cazuri de juniori moldoveni care joacă sau se pregătesc la cluburi celebre din Europa scrieți în ”comentarii”.

Comentarii