Ultima zi înaintea vacanței

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Scriu rar pe blog atunci când nu prea am ce spune sau când am prea multe de spus. Așa de multe încât nici nu știu despre ce să mai scriu. Fotbalul nu face rating, iar domeniile care ne dor sunt atât de încurcate încât o postare în plus nu va face decât să dezorienteze și mai mult cititorul (alegătorul).
Da. Politica face audiența. Orice anonim dacă scrie o prostie despre Filat, Plahotniuc sau Ghimpu imediat iese în față. Dacă scrie cu regularitate o lună-două, devine automat analist politic sau în cel mai rău caz – blogger. Nu mai ai nevoie de cunoștințe. Tupeul e arma, prostia e glontele. Așa au ajuns unii să ia chiar premii pentru cel mai bun blogger.
Am vrut tot de fotbal să vă vorbesc. Chiar dacă nu fac audiență.
Ultima etapă din acest an a fost a dracului. Dacia a pierdut acasă cu Iskra, 1-2! Eram la repriza secundă a meciului Academia – Zimbru, când am aflat că echipa lui Dobrovolski este condusă cu 2-0. Ce a fost asta? Greu de spus, dar dacă ne uităm la clasament, un succes în fața Rîbniței ar fi dus Dacia pe primul loc, în condițiile în care Sheriff a făcut 0-0 acasă cu Olimpia. Iar Dacia a meritat primul loc după prima jumătate a campionatului.
Am văzut Zimbru cu Academia, repriza secundă. Vai mama lor! Două echipe care nu joacă nimic. Două echipe pe care le admiram în sezonul trecut anume pentru joc. Zimbru categoric nu merită locul 3, iar Academia mă tem ca va retrograda dacă o ține în ritmul ăsta.
Am mai urmărit azi și prima parte a partidei Rapid – Costuleni. Nici aici nu înțeleg cum o echipă precum cea din Costuleni este pe ultimul loc? Sunt sigur că se va salva. Aș mai remarca arbitrajul foarte bun lui Ghenadii Sidenco. A fost altceva decât la Rîbnița.
În fine, bomba a explodat la Orhei, unde Milsami a pierdut în fața celor din Suruceni, aflați în cădere liberă, 0-1. Probabil că la Milsami se vor aranja lucrurile definitiv abia în această pauză de iarnă, când vor avea destul timp să facă și curățenie, dar și noi achiziții.
Divizia Națională pleacă în vacanță pentru 3 luni de zile.

Comentarii