Testemițanu cucerește Azerbaidjanul. Platini în vizită la Chișinău și altele

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Președintele UEFA, Michel Platini va veni luni, 7 mai, la Chișinău, cu o zi înainte de finala Ligii Europa. Platini se va afla în Moldova la invitația președintelui FMF, Pavel Ciobanu. Nu este exclus că Platini se va întâlni și cu noul președinte al țării, Nicolae Timofti.
Duminică, la Chișinău vor veni mai mulți mebri al Comitetului Executiv UEFA. Moldova este una din cele 5 țări din Europa care a primit dreptul de a organiza turnee de dezvoltare Under 16 sub egida UEFA. Primul dintre ele s-a încheiat ieri cu victoria naționalei Ungariei.
Ana Testemițanu, fiica antrenorului naționalei Moldovei, Ion Testemițanu, a câștigat astăzi turneu internațional de tenis în memoria lui Haydar Aliyev. Competiția rezervată tinerelor de până la 16 ani s-a desfășurat la Baku, Azerbaidjan. Mai multe detalii aflați aici.
Jucătorii echipei Dacia au fost amendați cu salariul pentru luna mai, după înfrângerea suferită la Bălți în fața echipei Olimpia. Despre asta au scris jucătorii Daciei pe o rețea de socializare. Cei care nu doresc să se conformeze pot să plece, le-ar fi spus jucătorilor unul dintre conducătorii campioanei.

Comentarii