Super-noutate pentru tricolori

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
UPDATE (31.08): Alexei Eremenko jr este fratele mai mare al lui Roman Eremenko. Accidentat este Alexei Eremenko jr. M-am grăbit să-l bucur pe selecționer. De ce ne-a fost frică n-am scăpat.
Vești bune pentru Gabi Balint și naționala Moldovei! Eremenko jr NU va juca contra Moldovei, vineri, în preliminariile CE 2012. Despre asta anunță saitul finlandez www.iltasanomat.fi. Transferat zilele acestea la Rubin Kazan, în Rusia, fostul jucător al lui Dinamo Kiev, Roman Eremenko (foto) este accidentat la genunchi. Selecționerul Finlandei, Mixu Paatelainen spune că fără el naționala Suomi va avea viață grea vineri cu Moldova, dar mai ales marți cu Olanda.
Roman Eremenko este fratele mai mic al lui Alexei Eremenko. Mai mic, dar mai talentat și mai valoros, Eremenko este liderul naționalei finlandeze, un fel de Suvorov al nostru, însă mult mai bine cotat. Site-ul transfermarkt.de îl apreciază pe finlandezul naturalizat din Rusia la 6,5 milioane de euro, față de doar 375 de mii cât ar costa moldoveanul Suvorov. Oricum, bine că am scăpat de el. Îmi amintesc cât de periculos a fost la Chișinău. Făcea tot ce dorea la mijlocul terenului. E de rasă, clar.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii