Știri pe care nu le vezi la TV și nu le afli din presă. Frunză antrenor la Veris. Cmit demis de la Dacia!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Nu o dată am spus că avem o presă sportivă mai mult decât modestă. M-am săturat să mă uit la știri preluate de la posturi străine de televiziune. Singurul buletin de știri sportive pe care îl urmăresc astăzi cu plăcere este cel de la Euro TV, realizat de Sergiu Carauș. În rest, copypaste, varză.
Iar știri sunt. Cu carul. Știri din Moldova, despre care vreau să știu. Iată câteva dintre ele despre care n-am văzut să se vorbească sau să se scrie.
Ruslan Cmit, directorul FC Dacia a fost demis imediat după înfrângerea cu Olimpia Bălți. Deocamdată nu se știe cine-i va lua locul. După ce Dacia a pierdut primul loc în clasament la club au intervenit mai multe schimbări, care, însă, se țin în mare secret.
Igor Ursachi nu mai este antrenor la Veris Drăgănești – echipa minune din Divizia B. Ursachi a plecat nu după altercația pe care a avut-o cu Vasile Carp, directorul sportiv, dar la 2 zile de la incident, fiind demis de patron.Veris este antrenată acum de 2 antrenori în devenire: Viorel Frunză (foto) și Alexandru Tracalov (ex-jucător la Dacia Chișinău).
De la Veris a plecat și fostul internațional Alexandru Golban.
Echipa Mipan Voran din Divizia A își va înceta activitatea la sfârșitul acestui sezon. Patronul clubului a anunțat jucătorii să-și caute alte angajamente, pentru că echipa nu va mai exista din lipsă de bani.

Comentarii