Steaua rușinii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Echipa mea de suflet (în romantism) se face de râs cu jucători care luau lecții de la un puști moldovean aflat în probe prin Europa. Nu sunt fabule, e adevăr pur. Citiți mai jos.
Steaua a pierdut al doilea meci consecutiv în campionat, 1-2 cu Pandurii, după ce a crezut că a luat tot ce e mai bun din România în materie de jucători. Anume a crezut, pentru că adevărul e altul. Începând de la expirații frați Costea și terminând cu necoptul Nikolic, băgat pe gât steliștilor, probabil, de prietenul meu Daniel…
Muntenegreanul Stefan Nikolic pe care ”tata” Gigi îl vede cel mai mare vârf din Europa este de fapt un munte de mușchi bun de înhămat la car. Probabil că va veni și acesta la Chișinău cu naționala țării sale în preliminariile CM2014. Dar până atunci, se chinuie sărmanul la Steaua, plătit regește, după ce acum un an lua lecții de fotbal de la un puști moldovean de doar 18 ani, aflat în probe la echipa din liga a doua belgiană, Roeselare, unde Nikolic era exilat de modesta Lierse.
Întâmplarea mi-a fost relatată chiar de antrenorul de atunci al belgienilor, care a fost martorul dialogului dintre cei doi, respectiv moldoveanul nostru și Nikolic. Ci că atacantul de 1,93 m stătea cu gura căscată și admira jocul talentatului copil venit din Moldova să dea o probă. Până la urmă moldoveanul nostru n-a semnat în Belgia pentru că e moldovean. Iar bara Nikolic a ajuns tocmai la Steaua, grație unor agenți deștepți care au știut să-i sucească mințile lui Gigi. Și tot așa, pe locul 7.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii