Rapid poate să recupereze Cupa! Vezi cum

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Rapid Ghidighici încă mai are șanse să intre în posesia Cupei Moldovei Orange, chiar dacă a pierdut marea finală în fața echipei Milsami Ursidos Orhei. Asta se poate întâmpla doar într-un singur caz, iar acesta nu are nicio tangență cu arbitrajul, care le-a furat practic trofeul celor de la Ghidighici.
Rapid va intra în posesia trofeului doar în cazul în care UEFA va decide că semifinala Milsami – Dacia a fost blat. Dacă inspectorii UEFA care au fost la acel meci vor da acest verdict, atunci FMF va fi obligată să retragă Cupa celor de la Milsami și să o trimită rapidiștilor.
Dacă UEFA va decide că semifinala Milsami – Dacia 5-4 a fost blat, atunci va avea de suferit și Dacia, care va fi exclusă din cupele europene. În plus, FMF va trebui să aplice sancțiuni interne, de genul retrogradării celor 2 echipe în una din ligile inferioare.
Un scenariu sumbru, dar real. Totuși vreau să accentuiez că aceasta este doar o ipoteză a faptului în ce condiții Rapid ar mai putea intra în posesia Cupei Moldovei Orange, trofeu pe care a meritat să-l câștige duminică, în finala transmisă în direct de Publika TV.

Comentarii