Noul preşedinte al CNO

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Sau vechiul…

Sunt mai bine de 11 ani, de când la cârma Comitetului Naţional Olimpic stă relaxat Nicolae Juravschi. Meritele sportive ale acestuia sunt incontestabile, dar iaca cele administrative – lasă de dorit. Nu sunt din cercul olimpic şi nu cunosc detaliile din sistem, dar după numărul de medalii ale sportivilor noştri, rezultă că avem o mare “bubă”.

Dar “buba” asta nu prea doare, mai mult ca atât – ea este necesară. De asemenea, ea creşte, se dezvoltă, contribuind la marea “bubă” naţională. Căci aşa-i moda pe la noi – stai la şefie până te scot cu picioarele înainte.

Astăzi s-a întrezărit o alternativă. Marele campion, atât la haltere, cât şi în viaţă (transplantul de ficat), Tudor Casapu, s-a arătat interesat de funcţia CNO-ului. Interesat în sensul – “instituţia trebuie schimbată. Sportul “nostru” are nevoie de o schimbare. Avem nevoie de baze sportive olimpice. Din 1992 nu s-a făcut nimic deşi s-a promis.” O să vedem şi realizările acestuia, dacă…

Dacă va ajunge la preşedinţia CNO, căci nefiind membru de partid, este practic imposibil să obţii ceva.

Sau poate este membru?

P.S. Eu am o certitudine imensă că politicianul Juravschi va rămâne preşedintele CNO-ului…

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Nicolae Gârbu

Nicolae Gârbu

Născut la ţară, prin părţile Călăraşi-ului. Părinţii intelectuali mi-au insuflat dragostea de carte încă din copilărie. Gimnaziul l-am spulberat, mai degrabă cu mii de legende şi poveşti, decât cu matematică şi fizică. În perioada 1998-2001, am făcut...

Ultimele articole