Noi detalii despre finala Cupei Moldovei Orange, la Publika TV

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Cel mai bun comentator de fotbal din Moldova, Miroslav Primovici (foto) va comenta finala Cupei Moldovei Orange, Rapid – Milsami, la Publika TV, duminică, 27 mai, de la ora 17.00. Este pentru a doua oară când Primovici comentează pentru Publika. Prima dată s-a întâmplat cu aproape un an în urmă, când Publika a transmis live Supercupa Moldovei, Dacia – Iskra.
Echipa Carului de transmisiuni care va lucra la finala Cupei Moldovei Orange va asigura mai întâi transmisiunea finalei Cupei României. Meciul Rapid – Dinamo se va juca miercuri, 23 mai, de la ora 21.00. Astfel, în doar 4 zile, echipa din România va transmite în direct 2 finale de Cupă.
La finala Cupei Moldovei Orange de la Orhei vor lucra circa 30 de jurnaliști de la Publika TV, inclusiv cameramani și tehnicieni.
Începând de joi, 24 mai, Publika TV vă va oferi zilnic, până duminică, o rubrică specială în cadrul știrilor din sport dedicată Cupei Moldovei Orange. Aflați totul despre această competiție, despre trofeu, dar și despre finalistele din acest an, Rapid Ghidighici și Milsami Orhei. ”Cireașa de pe tort” vor fi imaginile de la finalele de Cupă din anii 90 ai secolului trecut. Fiți cu ochii pe Publika.

Comentarii