Nebunii din Quevilly

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Nu e nici Sheriff, nici Dacia, nici Milsami ori Rapid. Imaginați-vă că în finala Cupei Moldovei s-a calificat o echipă care se zbate în coada clasamentului Diviziei a 3-a… Acum voi merge pe saitul Federației ca să pot da un exemplu… Iată-l. Flacăra Fălești, ca să nu jignesc pe nimeni. Flacăra Fălești în finala Cupei Moldovei 2012! Deși Flacăra e pe un loc comparativ bun, 7 în Divizia B. Plus că făleștenii au avut cândva echipă mare, care a și câștigat Cupa Moldovei pe timpul URSS!
Quevilly este o echipă dintr-un orășel cu circa 26 de mii de locuitori, în nordul Franței. O formație modestă, aflată pe locul 14 în Liga a 3-a de amatori a Franței. Ei bine, acești ”nebuni” au ajuns în finala Cupei Franței din acest an, după ce au trecut 7 etape, eliminând celebra Olimpique Marseille, iar în semifinale pe Rennes (locul 6 în Franța). În finala de pe 28 aprilie vor întâlni pe ”Stade de France” celebra Olimpique Lyon, iar în caz de victorie vor evolua din vară direct în grupele Europa League! Tot acolo vor ajunge şi în cazul unui eşec, cu condiţia ca lyonezii să prindă locul 3 în Ligue 1, care-i va duce în preliminariile Champions League.
Cam asta înseamnă ligile inferioare din țarile cu fotbal mare.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii