Începe campionatul Spaniei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Vă spun un secret. Cel mai mare trafic pe blog îmi aduc materialele despre un meci dintre Real Madrid și Barcelona.
În acest week-end va reîncepe spectacolul în Spania. Liga Profesionistă de Fotbal a ajuns la un acord cu Asociaţia Fotbaliştilor spanioli şi se va da startul în Primera Division începînd cu etapa a 2-a. Prima etapă a sezonului 2011/2012 al campionatului Spaniei a fost amânată ca urmare a grevei declanşate de jucători şi se va juca la o dată ce va fi stabilită ulterior, scrie GSP.
Fotbaliştii au protestat faţă de neplata salariilor şi de refuzul ligii de a semna o nouă convenţie de muncă. În plus, sindicatul cerea ca jucătorii să aibă dreptul să încheie unilateral un contract cu un club, în cazul în care nu sînt plătiţi trei luni consecutive.
Aproximativ 200 de jucători din cele două ligi sunt afectaţi de neplata salariilor, valoarea restanţelor fiind de aproximativ 50 de milioane de euro, iar acum Liga a luat decizia de a le satisface o parte din pretenţii greviştilor.
Vezi programul etapei a doua din Primera Division AICI.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii