Impertinenta lui Dobrovolskiy si PR-ul negativ pentru Dacia

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Toti am vazut declaratiile lui Dobrica (alias Dobrovolskiy) de acum. Putem sa ne bucuram, dar si sa ne intristam.

Il asculti in interviu si parca dai crezare omului. Il enerveaza la culme asa intrebari, cind e vorba despre meciuri trucate. M-ar enerva si pe mine stiind ca imi fac munca onest.

E impertinenta sau impulsivitate din partea lui la declaratia facuta? Pentru mine e cert ca e atitudinea lui fata de toti, una ce era ascunsa pina acum, iar acum la emotii a spus-o asa cum este.

La urma urmei, declaratiile mai sunt amplificate de presa care alege cel mai piparat si face tam-tam.

A fost sau nu meci aranjat, o stiu doar cei implicati direct in bucataria cluburilor. Cum a spus Balasa, el a jucat corect, altii poate nu.

Insa declaratia lui Dobrica legata de indiferenta fata de suporteri, ce zic ei, ca scuipa in ei, pateaza mult imaginea clubului F.C. “Dacia”, imaginea lui Dobrica. Ultima poate nu conteaza.

Poate nu avem stadioane pline de suporteri, insa cei ce privesc la TV buletinele de stiri, iar numarul lor e mare, pierd sau se conving pe sine ca au facut corect nevenind la acest meci, la aceasta clounada.

E un PR, insa unul care joaca negativ, unul la fel de periculos ca zvonurile despre meciuri trucate.

Dupa astfel de declaratii, de fapt va fi greu sa aduci suporterii la stadion pentru jocul cu Dinamo Bucuresti, pentru jocurile din Divizia Nationala.

Dupa astfel de declaratii mai toate actiunile indreptate spre a aduce suporterii simpli la stadion se reduc la ZERO. In acest deceniu, unde conteaza partea emotionala si spirituala a clientului, in orice business, Eu ca amator de fotbal m-am simtit ofensat de vorbele domnului in cauza.

Poate Dobrica se simte ca e vedeta mult prea mare pentru arialul nostru? Ar fi putut el sa faca aceeasi declaratie intr-o liga din Rusia? Zic ca da, sunt sigur. Nu e cel mai rau caz, am vazut suficiente declaratii scandaloase prin Rusia, Romania, Spania, Anglia. Insa, in cele mai multe cazuri clubul a luat atitudine.

Cum un club poate sa ia atitudine pentru astfel de declaratii?

  • Prin mustrare, fie morala, financiara. Plus punerea conditiei de a cere scuze fata de public, de suporteri, invocind ca motiv tot felul de balade;
  • Demiterea lui. Asa au facut cluburile care nu au putut convinge un antrenor orgolios sa-si ceara scuze.

Se merita sa vii la jocul cu Dinamo Bucuresti, cind stii ca cel care conduce o echipa este indiferent si scuipa in noi toti?

Cit priveste seria de cistiguri ale Daciei, poate e un argument ca clubul e tare. Dar ca aura negativ din jurul Daciei, prin tot felul de de zvonuri legate de meciuri truncate, vorbe chiar a fotbalistilor despre cine e patron la Dacia, reduc la nul munca lui Dobrica.

Eu insa merg si mai departe. Astept cu nerabdare vara europeana. Acolo unde se vede cu adevarat valoarea ta.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii