Finala s-a jucat sâmbătă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Aroganța costă. Real Madrid a plătit pentru aroganță cu finala UCL. La fel ca și marea rivală. Nu mă mai uit la Liga Campionilor la Moldova 1. Aduce ghinion. Am visat la o finala Real – Barcelona, dar am primit una la care o să mă uit doar din punct de vedere profesional.
Principala vinovată de eliminarea celor 2 simboluri ale fotbalului este Liga spaniolă. Și asta pentru că n-a amânat El Clasico. Barcelona ieri și Real azi au fost 2 echipe fără suflet. Mai ales Real a jucat penibil. Sleite de puteri. Jucau de parcă ar urî fotbalul. Cu așa ”nastroi” nu ajungi decât acasă.
Messi, Ronaldo, Kaka au umplut rândurile marilor jucători care au ratat penalty-uri în meciuri importante. Dar ce a căutat acolo Ramos? Cred că e cel mai prost fundaș din istoria Echipei Regale. Poate exagerez, dar de 2 ani nu joacă nimic. Peste 50% din golurile încasate de Real sunt din vina lui. Cel puțin în această primăvară.
Bayern a meritat victoria. Ne concentrăm în continuare pe ”oile noastre”. În România 5 echipe se bat la titlu. Interes sporit. La fel ca și la noi. Sheriff are vineri meci greu. Penultimul meci greu. Cu Olimpia. Dacia va bate pe Milsami. Iar duminică e Rapid – Steaua. Și Arena Publika. Vă aștept.

Comentarii