Finala Cupei Moldovei în direct la Publika TV

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Publika TV va transmite în direct, ÎN EXCLUSIVITATE, finala Cupei Moldovei Orange, dintre Rapid Ghidighici și Milsami Ursidos Orhei. Meciul se va disputa pe 27 mai, de la ora 17.00, la Orhei.
Publika TV a ajuns la un acord cu Federația Moldovenească de Fotbal pentru drepturile exclusive de transmisiune a partidei care va decide deținătoarea Cupei Moldovei Orange. Special pentru acest eveniment Publika va aduce un car de transmisiuni din România, cu experiență de muncă de peste 20 de ani, având în CV transmisiuni directe de la cele mai importante competiții, inclusiv Champions League.
Publika TV pregătește pentru amatorii de fotbal un program special dedicat finalei Cupei Moldovei Orange, care va include, pe lângă meciul propriu-zis, ediții speciale în ziua finalei, în direct de la Orhei, cu invitați, experți și oameni de fotbal, știri dedicate celui mai important eveniment al sfârșitului de sezon fotbalistic în Moldova.

Comentarii