Federația „Voievod” îi invită pe orheieni într-o nouă sală de sport (VIDEO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Federația Națională de Lupte „Voievod” invită la antrenamente într-o nouă sală de sport confortabilă, deschisă în orașul Orhei. Antrenorii clubului „Maximus” vor efectua antrenamente în clubul de fitness „Forma Fitness Club”, care se află pe adresa Vasile Lupu, 24.

Noua sală de sport este dotată cu cel mai modern utilaj pentru practicarea luptelor marțiale.

Federația Națională „Voievod”, în afară de dezvoltarea fizică, cultivă la sportivi și educația patriotică. În prezent, federația „Voievod” se dezvoltă în trei direcții: istorică, în care tinerii reconstituie scene din trecut; socială, orientată spre acte de binefacere; sportivă, în care membrii Federației studiază prima artă marțială creată în Moldova – „voievod modern”. Această probă cuprinde cele mai bune tehnici cunoscute luptătorilor noștri și cele mai bune tradiții de luptă din țară.

Federația numără circa 50 de cluburi și peste 3000 de sportivi.

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole