Federația „Voievod” a organizat un turneu de rating (VIDEO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În Orhei s-a desfășurat primul turneu de rating la lupte „Voievod” cu participarea sportivilor profesioniști. Turneul a fost denumit „V-1”, pentru a sublinia stilul luptei naționale „Voievod”. Competiția s-a desfășurat la stadionul central din Orhei în prezența a circa 2000 de spectatori.

În ring au urcat circa 50 de sportivi din Moldova și alte țări.

Cele mai spectaculoase evoluții le-au avut Andrei Carauș, Dumitru Savastian, Valentin Pascali, Marin Vetrila, Valeriu Zatea și Vladimir Siracev.

În turneul pe echipe a învins clubul „Maximus” din Orhei.

În cadrul evenimentului a fost organizat un program distractiv și lupte demonstrative.

De menționat că turneul „V-1” de la Orhei a fost prima competiție de acest fel organizată în afara Chișinăului. Scopul turneului este promovarea mișcării „Voievod” în rîndul tinerilor.

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole