Federaţia Voievod a făcut bilanțul ultimei luni competiţionale (VIDEO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Luptătorii Federaţiei Voeivod au cucerit 3 medalii de aur şi trei de argint la Campionatul Mondial de Arte Marţiale 2014, care a avut loc în oraşul Bad Berleburg (Germania).

De menţionat că lotul Moldovei pe echipe au ajuns în marea finală contra naţionalei Germaniei, duel cedat de ai noştri la capătul unor lupte spectaculoase.

Concomitent, reprezentanţii Federaţiei Voievod au participat şi la Turneul Internaţional din Herson. Moldova a avut doi reprezentanţi la juniori. Valentin Pascali a luat medalie de aur la categoria de 81 kg (versiunea MMA). În finală moldoveanul l-a învins pe luptătorul profesionist Andrei Scorohodov, care pînă acum avea 17 lupte cîştigate consecutiv. Ion Lopatinschi a încheiat pe locul 3 în categoria de 86 kg (box fighting).

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole