Duminică plină de fotbal, la Publika TV

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Fotbalul îl vedeți astăzi toată ziua la Publika TV. Cu ocazia finalei Cupei Moldovei Orange, Rapid – Milsami, care va fi transmisă în direct de Publika de la ora 17.00, am pregătit ediții speciale și intervenții în direct pe parcursul întregii duminici.

De la ora 10 dimineața stați pe Publika pentru a afla tot ce se întâmplă la Orhei înaintea marei finale. De la ora 16 ne mutăm definitiv la Orhei pentru o ediție specială de o oră, înaintea startului partidei. Invitați speciali: Dragoș Hîncu, Petru Efros și Marin Mitran.

Va urma meciul de la ora 17 pe care Publika îl va transmite în direct, cu prelungiri și lovituri de departajare în caz de egalitate. Bineînțeles vom transmite și ceremonia de decernare a trofeului. În pauza meciului vom rămâne la stadionul din Orhei cu noi invitați, care vor analiza cele mai importante faze ale primei reprize.

Duminica fotbalistică de la Publika se va încheia cu emisiunea Arena, care va începe la ora 22.05, ca de obicei. La Arena vom discuta despre finala Cupei Moldovei Orange, dar și despre turneul naționalei din America, finalul Diviziei Naționale și altele. Stați cu ochii pe Publika.

Comentarii