Cum un moldovean îngroapă alți moldoveni

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Ironia sorții. După ce a recunoscut că a participat la blaturi în campionatul Moldovei, plecat afară, un antrenor moldovean a devenit dintr-odată foarte corect și refuză ca echipa lui să joace un meci amical cu o formație moldovenească, culmea, pentru că ”în Moldova se fac blaturi”!!!
Este vorba despre antrenorul de portari al echipei Kaisar (Kazahstan), moldoveanul Veaceslav Jigailov (foto). În urmă cu un an Jigailov a recunoscut că a participat la meciuri trucate în campionatul Moldovei. Aflându-se zilele acestea în Antalia cu echipa Kaisar, Jigailov a insistat pe lângă conducerea clubului kazah să se renunțe la amicalul cu Rapid Ghidighici. Motivul ar fi, potrivit lui Jigailov, că rapidiștii ar fi jucat la pariuri.
Este un exemplu reprezentativ. Un moldovean scăpat de sărăcie nu mai recunoaște locul de unde a plecat. Apropo, Jigailov a activat o perioada și la Rapid Ghidighici. La câțiva ani distanță, acesta în loc să-i ajute pe foștii colegi, i-a băgat în boale.
Meciul Rapid – Kaisar trebuia să se dispute pe 24 ianuarie curent.

Comentarii