Cel mai bun meci al Moldovei în ofensivă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Am citit azi citeva articole cu titlul Suedia a făcut Moldova knock-out, Moldova a fost distrusa de blonzi, Suedezii ne-au aratat unde ne este locul. Locul nostru ne este acolo unde ne este iar fotbalul mereu a fost imprevizibil, tocmai de asta agentiile de pariuri au mereu profituri. Eu cred ca Moldova a jucat ieri cel mai bun meci in ofensiva. Nu am vazut niciodata ca jucatorii nostri sa aiba atita curaj sa atace, momente sa inscrie si sa dea pase care gasesc perfect jucatorii din echipa.

Moldova a jucat bine! Gabi Balin este un antrenor minunat care a hotarat sa testeze nationala intr-o noua componenta. Tandemul Bugaiov-Suvoron este cel mai indraznet de pina acum, ambii jucatori sunt rapizi, la locul si la timpul potrivit. Atacantul Viorel Frunza n-a facut niciodata meciuri pentru care sa-l aplaudam, fiind bun doar la duelurile mingilor inalte. Chiar din primele clipe am lovit bara, iar pe parcurs am fost aproape de a inscrie. Scorul de 1-4 nu este un motiv pentru a denigra nationala, nimanui nu-i place sa piarda, indiferent de scor. Din pacate n-a fost meciul lui Namascu si a defensivei selectionatei care pina acum au facut meciuri bune (doar 0-1 cu Olanda, vicecampioana lumii). Eu as sugera antrenorului Balint sa continue in aceeasi maniera indrazneata. Mi-a placut meciul. A fost cea mai dulce infringere de pina acum!

Blogul lui Andrei Fornea

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii