Ceasul defect de la CNO și diploma mea din muzeul MTS

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Se spune că ce semeni aceea culegi. Anul acesta am fost printre jurnaliștii care au fost premiați atât de Comitetul Olimpic, cât și de Ministerul tineretului și sportului. Nu mă laud și îi îndemn pe colegii mei de breaslă să nu fie invidioși.

Și asta pentru că cei de la Minister NU m-au invitat la Gala Sportului pe care au organizat-o. În consecință diploma mea a rămas în muzeul lor. Adevărul este că viceministrul Bodișteanu mi-a promis că o să mi-o aducă personal pentru a repara gafa colegilor săi.

Cei de la CNO au făcut-o și mai lată. Astăzi, la Gala APSM, Nicolae Juravschi personal mi-a înmânat drept premiu un ceas de mână, în cutiuță, frumos. Numai că ceasul s-a dovedit a fi DEFECT. Merge ca busola. Poate e busolă, cine știe? Numai că în loc de puncte cardinale are 12 ore… Made in Thailand. M-am gândit să-l restitui celor de la CNO, dar o să-l păstrez ca amintire de la Juravschi.

Așa că, dragi colegi, nu mai fiți invidioși. Nu aveți pentru ce.

Comentarii