Ce interesant a fost la Dacia-Cherno More

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

In comparatie cu meciul amical Dacia – Zeta, meciul Dacia – Cherno More a avut mult mai mult succes la public. Daca faceam estimarea mea asupra numarului de suporteri ce vor asista la meci, asa cum de obicei procedam avea sa fie un esec, o eroare de 100 %.

Fata de alte meciuri, nu sunt schimbari evidente la capitolul organizatoric pe linga terenul de fotbal, din simplul motiv ca pe Stadionul Zimbru totul e bine organizat si pus la punct, iar mai jos ca calitate e greu sa te cobori.

Nu am sa ma opresc asupra banner-elor partenerilor de linga terenul de fotbal sau comercialelor care se ruleaza pe ecranul LED. Mai mult ma voi opri asupra craincului stadionului care a facut show pe stadion, care a interactionat bine cu publicul, a organizat concursul din pauza meciului pentru suporteri conform scenariului stabilit din timp.

Mi-a placut mult cum s-a descurcat Anatol Melnic, iar concursul s-a desfasurat pe note pozitive si mult zimbet din pauza meciului il puteti vizioana mai jos. La fel in video se aude cum publicul agreeaza glumele lui sau cind raspunde la intrebarile lui Anatol Melnic si sustine participantii din concurs.

Asta lipsea pina acum, interactionarea cu spectatorii, in special cind ai parte de un meci plictisitor pe teren, sau  cum a fost in acest meci – o prima repriza pasiva, un joc de pregatire ce sa mai zici.

Ce concluzii legate de partea organizatorica, economica si de divertisment a partidei am mai putut sa trag:

1.  Ma bucur enorm ca la partida au fost intre 1500-2500 spectatori, nesperat de mult pentru un amical, mai ales in comparatie cu cel precedent. Ma bucur ca sa reusit comercializarea fotbalului, sa fie asta din cauza ieftinirii biletului, cauzei nobile sau poate mediatizarii mai bune prin Auto Radio si Kiss FM, ori Cerno More e o echipa mai tare ca Zeta,  nu pot sa spun de ce la meciul precedent nu au fost mai multi spectatori

2. Actiunea sociala organizata in numele lui Dumitru Iorga, care are un transplant la inima si necesita o operatie costisitoare in suma de 200 mii euro. Toti banii de la partida Dacia-Cerno More si Zimbru-Cerno More vor fi donati lui. Asa ca ai si tu posibilitate sa contribui la o cauza nobila.

3. Este salutabila intentia administratiei de a da mai jos pretul de start la bilete de la 30 la 20 lei. Poate daca se da mai jos, atractivitatea va fi mai mare si vor veni mai multi spectatori, ca decit sa fie un stadion gol cu pretul de start de la 30 lei, mai bine cu 2-4 mii de spectatori cu pretul de 10 lei. Este insa si o alta diagrama, unde cit nu ai da de jos, daca nu este atractiv, vor veni toti atitia suporteri la pretul de 10 lei ca si la 30 lei.

4.  Secretomania continua, legat de numele jucatorilor aflati in probe. In loc clubul sa-si mareasca intereseul spunind ce jucatori sint in probe, sa-si faca un PR bun, chiar daca in joc majoritatea din probe dezamagesc, la noi se ascund numele lor.

Vezi concursul inregistrat pe video AICI.

Comentarii