Ce au în comun moldovenii de la M1 cu Messi? Au ratat penaltyul din meciul cu CHELSEA !!!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Mă uit la lista candidaților la funcția de director al postului public Moldova 1 și înțeleg de ce moldovenii nu văd niciodată începutul reprizei secunde a unui meci transmis de M1. Sunt 2-3 oameni normali la cap din lista de 12, însă cu siguranță aceștia au cele mai mici șanse de a ajunge în fotoliul lepădat de Angela Sârbu. Și chiar dacă prin absurd unul din cei cu cap va fi ales, îi va fi aproape imposibil să schimbe ceva la cea mai veche TV din țară, atâta timp cât pe angajați îi doare în cot de meseria pe care se prefac că o fac.
Cât poți să tragi de urechi o echipă? Eliminare, penalty… Dar nu poate arbitrul să ia mingea și să o bage în poartă, chiar dacă te cheamă Ciunei Ceakîr. Așa-i spunea Victor Daghi arbitrului din Turcia. Nu mă interesează cum îl cheamă. Contează doar că a triumfat adevărul. Chiar dacă interesele din fotbal sunt mult mai mari ca cele de la M1. Blatul însă este caracteristic pentru ambele. Dacă a ajuns să candideze la funcția de director M1 un agramat care face un milion de greșeli într-un banal comunicat de presă la MTS, atunci m-am lămurit definitiv cu această alianță. Țara P.

Comentarii