Cazul meciurilor trucate a ajuns la Centrul de Combatere a Corupţiei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
După ce Federaţia a făcut primul pas în combaterea blaturilor din fotbalul nostru, iată că şi organele abilitate au început să se mişte. Ieri şi astăzi CCCEC i-a chemat la audieri pe foştii jucători ai echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, care au recunoscut că au fost impuşi să participe la meciuri trucate.
Ieri, la Centrul pentru Combaterea Crimelor Economice şi Corupţiei au fost prezenţi Ion Rîmbu şi Alexandru Vremea, însoţiţi de agentul lor, Dumitru Sandu. Astăzi a venit rândul lui Eugen Celeadnic şi Veaceslav Posmac. Aceştia au depus mărturii referitor la meciurile de fotbal care se presupun că au fost trucate în sezonul trecut.
În special s-a vorbit despre 2 partide: SG Suruceni – Dacia şi SG Suruceni – Gagauziya.
Centrul pentru Combaterea Corupţiei va chema la audieri mai multe persoane, inclusiv de la echipe care nu au fost sancţionate de FMF în cazul jucătorilor de la SG Suruceni. Să sperăm că procurorii nu se vor limita doar la a-i asculta pe martori, dar îi vor depista pe organizatorii pariurilor ilegale din fotbal şi îi vor sancţiona în cel mai drastic mod.

Comentarii