Adresare pentru tricolori

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.
Înaintea meciului cu Ungaria de mâine seara, vreau să le adresez câteva cuvinte fotbaliștilor selecționați de Gabi Balint, care vor apăra culorile țării în care s-au născut.
Să uitați de toate și să-i rupeți pe maghiari, așa cum ați făcut-o acum 4 ani, în acel fantastic 3-0 despre care Namașco, Bugaiov sau Alexeev vor povesti nepoților și poate strănepoților. Ungaria este puternică, dar nu chiar așa cum o arată scorul din ultima partidă, cea de vineri, când au bătut Suedia. Ungaria nu mai este cea de acum 40-50 de ani, ci este cea de acum 4-5 ani, când i-am depășit în clasament în grupa noastră preliminară. Nu sunteți mai răi ca ei, ci poate chiar mai buni. Trebuie doar să depuneți tot efortul pe teren și să câștigați pentru voi înșivă, pentru că este cartea voastră de vizită, pentru suporterii din tribune care vor veni la meci să vă susțină, pentru cei din fața televizoarelor care vor sta cu sufletul la gură și vor ține pumnii strânși, pentru Gabi Balint, care a avut încredere în voi și v-a convocat mizând pe faptul că sunteți cei mai buni, pentru părinții și copiii voștri, pentru care voi veți fi mereu campioni.
Hai, Moldova!!!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii