Acordul de colaborare România-Republica Moldova Aikido Aikikai – Voievod .

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu este pentru prima dată când echipele noastre au participat la mai multe Festivale internaționale .Echipa Moldovei și Echipa Romăniei întotdeauna sau susținut la diferite evenimente , și au colaborat împreună .
Staful YMCA Aliance Moldova eu personal la adunarea Generala Europeană am susținut candidatura domnului Ion Stati (România) în staful european și Marius Pop (Romania)programme Manager YMCA -Europe. Întotdeauna am știut să ne susținem în diferite proiecte pe plan internaționale și avem unele rezultate .
Fundatia Romana de Aikido Aikikai și Federația Voievod își intensifică proiectele de colaborare. Ion Stati, Grandmaster și un bun prieten la voievozilor din Republica Moldova, s-a dovedit a fi un om de încredere. A demonstrat că sportul nu ține de politică și pe tatami nu e loc de fobie sau ură. Doar prin proiecte comune putem să ne apropiem, să fim mai aproape.
Relațiile noastre de prietenie pot materializa multe idei frumoase, de a promova un mod sănătos de viață.Federația de Luptă Națională Voievod ține să-i mulțumească D-mnului Ion State pentru aportul adus la dezvoltarea relațiilor bilaterale moldo-române .

AIKIDO este o arta martiala ce are la baza armonia intre spirit, minte și trup și relația interumana. Ca principiu, AIKIDO poate fi practicat de orice persoana, prin îndrumarea calificata a unui sensei, fiecare practicant având posibilitatea de a-și depăși limitele fizice și spirituale, ajungând la acea armonie interioara ce poate să îl conducă pe niște cai nebănuite.

„Voievod” nu este doar o mişcare de tineret, ci mai mult, un mod de viaţa, o idee despre tot ce este mai bun, mai sfânt – dragostea faţă de patrie, respect faţă de cei în etate, şi autoperfecţionare continuă. Membrii „Voievod” acordă o atenţie sporită acestor calități, deoarece numai astfel poţi „să lupţi” pentru bunăstarea poporului, pentru patrie şi pentru o viaţă fericită. De aici şi scopul promovat de „Voievod”: dezvoltarea societăţii contemporane prin formarea pozitivă a tinerilor şi consolidarea comunităţii în acord cu principiile democraţiei şi a drepturilor omului.

Comentarii

Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole