Ziua ușilor deschise în cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi, 15 decembrie curent, în Incinta Inspectoratului de Poliție Ialoveni, s-a desfășurat un eveniment de anvergură – ,,Ziua Ușilor Deschise’’.

Oamenii legii au deschis larg ușile edificiului și au organizat un voaiaj, pentru locuitorii raionului Ialoveni, liderii sectoarelor „Supraveghere de vecinătate”, AO ”Bunicii Grijulii”, veteranii subdiviziunii, copiii colaboratorilor, adolescenți care au fost selectați să participe la Campania pentru apropierea tinerii generații de Poliție, cu genericul “Din culisele Poliției”, persoanele încadrate în calitate de voluntari ai instituției, cât și cetățenii care au adresat scrisori și mesaje de mulțumire referitor la rezultatele activității Poliției.

Oaspeții au vizualizat standuri expoziționale cu poze, filmulețe cu activitatea zilnică a polițiștilor, tehnică și mijloace speciale, o expoziție de arme și echipamente aflate în dotarea polițiștilor, iar la final au vizitat muzeul raional în care sunt expuse o serie de obiecte unice pentru Republica Moldova și chiar în întreaga lume. 


Unii vizitatori, dornici de a simți atmosfera polițienească au urcat în mașinile de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliție Ialoveni și chiar au fost entuziasmați să probeze echipamentele aflate în dotarea polițiștilor.

Vizitatorii au fost onorați de prezența șefului Inspectoratului de Poliție Ialoveni, domnul Pavel Damaschin și șeful adjunct, domnul Vitalie Ursu, cei care au asigurat împreună cu colaboratorii din cadrul inspectoratului, buna desfășurare a evenimentlui.


Astfel, cei care au pășit pragul Inspectoratului de Poliție Ialoveni au avut posibilitatea de a se informa despre particularitățile serviciului cotidian al angajaților și despre care sunt principalele sarcini ale poliției :

📌  asigurarea respectării legii;
📌  menținerii liniștii și ordinii publice în societate;
📌  protecția, respectarea libertăților și drepturilor fundamentale ale omului;
📌  combaterea criminalității;
📌  acordarea asistenței și serviciilor populației în conformitate cu legislația în vigoare.

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii