(video) Miss Universitate cu proba inteligenţei

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Corina Evtodieva, Miss Universitate 2011

Blogul lui Andrei Fornea

Acum o săptămână am criticat pe blog organizatorii concursului Miss Moldova 2011 din motiv că au exclus proba inteligenţei pe care eu o consider foarte importantă. Astăzi a fost desemnată învingătoare concursului Miss Universitate, competiţie la care au participat cele mai frumoase fete din 16 universităţi. Organizatorii au hotărît să întroducă şi proba inteligenţei, lucru care m-a bucurat pînă a vedea video de mai jos. Ce pot să vă spun este că Miss Universitate 2011 a numit cele şase continente de pe glob, n-au reuşit însă să o facă concurentele sale! Am mai auzit azi că apa fierbe la 180-200 grade şi la -20 grade îngheaţă. Dar şi mai grav a pătat imaginea universităţii participanta UPS Creangă. Da nu-i pe asta, oameni să fim, să arătam bine, să purtăm fuste scurte şi foarte important, să zimbim!
Nu vreau să generalizez, sunt sigur că printre aceste fete se află şi domnişoare deştepte care nu au fost incluse în reportajul de mai jos pentru că nu era sa fie la fel de bun şi nostim.

Video – Ştiri mondene Miss Universitate 2011

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii