Valeriu Pleșca anunță – MOBILIZAREA GENERALĂ

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe 28 mai 2015, grupurile  foștilor angajați ai instituțiilor de forță ( mai multe asociații de profil) au ieșit într-o conferință de presă – protest, prin care și-au exprimat neîncredere totală actualei guvernări și au aderat la Platforma Civică – Demnitate și Adevăr.

Inițiatorul acestui eveniment este Valeriu Pleșca – ex-ministru al Apărării RM, care a venit cu o chemare la mobilizare generală către toți cetățenii RM.

,,Noi trebuie să ne mobilizăm! Noi trebuie să ne unim ! Mobilizarea – este un termen militar  care ne reprezintă, în caz contrar lucrurile vor degrada grav. Noi putem pierde nu numai Independența,  dar și țara,, a declarat Valeriu Pleșca.

Susținut de mulțimea adunată în Scuarul Monumentului Ștefan cel Mare, Ex-ministru al Apărării a venit cu următoarele ,,Fără hotărîre  nu va fi mobilizare. Fără mobilizare ,,ăștea,, (cei de la guvernare)  n-o să plece . Noi o să-i  scoatem din birouri – prin mobilizare. Această mobilizare vine în fond la aderarea către Platforma civică Demnitate și Adevăr.

Noi nu dorim funcții, Nu vrem fotolii – Trecucă cum zic eu.  Noi vrem stilă. Suveranul sunteți Dvs. – Poporul.,,

La finalul discursului, D.Pleșca a chemat concetățenii, combatanții, familiile  acestora să iasă la mitingul din 7 iunie în Piața Marii Adunări Naționale pentru a exercita o adevărată presiune asupra puterii.

Să fiu sincer, eu stăteam la dubii – Să ies sau nu la această manifestare, ca  urmare a unor circumstanțe ce au avut loc la Protestul anterior.

ACUM- am decis – VOI FI PREZENT ALĂTURI DE PLATFORMA DEMINITATE ȘI ADEVĂR PE 7 IUNIE ÎN PIAȚA MARII ADUNĂRI NAȚIONALE !

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Maxim Braila

Maxim Braila

Student la facultatea de Drept USM , anul III. Din adolescenţă am participat la diverse proiecte, care au contribuit substanţial la formarea mea. Îmi plac provocările, şi mereu sunt gata să trec peste ele. În timpul liber îmi place să călătoresc prin...

Ultimele articole