ULTIMA ORĂ! Moş Crăciun nu există. Bandiţchi minte de îngheaţă apele!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Azi dimineaţă vameşii moldoveni au vrut să ne facă să credem că Moş Crăciun există! Ştiu că îi dezamăgesc pe unii copii, mai mici sau mai mari, dar este evident că realitatea dură ne spune că el NU există!

În comunicatul plasat azi la prânz pe pagina web a Serviciului Vamal de la Chişinău (accesibil aici: http://www.customs.gov.md/index.php?id=3431) se spune printre altele: „Pe acest caz de către Serviciul Vamal se iniţiează urmărire penală în baza art. 248 Cod penal (Contrabanda) în cadrul căreia va fi solictată asistenţa autorităţilor competente din Ucraina, în vederea stabilirii cum a fost posibilă ieşirea ţigărilor de contrabandă de pe teritoriul Ucrainei.”

Astfel, se încearcă a se arunca pisica moartă peste gard, vecinilor ucrainieni. De ce oare? Vedem mai târziu.

Este însă foarte INTERESANT că mai multe surse care au asistat la controlul lotului de ţigări capturat azi susţin că mai mult de jumătate din ţigările capturate sunt cu timbre de acciză de Republica Moldova. Mai mult, pe ambalajele ţigărilor stă scris cu litere de-o şchioapă: „IMPERIAL Tobacco. Căuşeni, Republica Moldova”, fapt ce probează că întregul lot de ţigări de contrabandă a fost încărcat în TIR-ul aflat în tranzit nu pe teritoriul Ucrainei, ci pe cel al Moldovei!  Aceasta înseamnă că la întrebarea din comunicatul de presă citat mai sus „Cum a fost posibil?” trebuie să răspundă de fapt nu vameşii ucrainieni, ci chiar… autorii comunicatului!

Pentru a n-a oară mâţa aruncată în grădina ucrainienilor este de fapt din sacul lui… Bandiţchi! Sărbători frumoase, Ucraina! Sărbători luminate, Moldova! 😉

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole