Tudor Chirilă şi Raed Arafat la TEDxChisinau 2013

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

7 chirilaA mai rămas oleacă, oleacă, oleacă până pe 25 mai, TEDxChisinau: Postcards from the future. Şi ştiu că mulţi aşteaptă evenimentul, mulţi aşteaptă anumiţi speakeri, şi aşteaptă şi informaţii despre bilete.

Speakerii care îi vom avea la acest eveniment sunt super speciali, şi asta, din mai multe puncte de vedere. Încercăm să ne axăm mai mult pe idei, şi lucruri care azi ne par wow, iar peste ceva timp, nu ne-am imagina viaţa fără ele.

În 2013, credem în idei noi, de aceea, avem invitaţi care ne vor vorbi despre genetică şi clonare, despre călătoriile pe marte, despre cărţi, despre muzică, despre filme, despre schimbare.

Bilete

Vrem să oferim oricui posibilitatea să participe la eveniment, astfel bilete să poate fi cumpărate atât online (de pe amiando), atât de la terminalele qiwi, cât şi fizic la o plimbare (date de contact eu – 068228505, la Uniunea Scriitorilor, et 5, biroul 506, cât şi la Elena – 069113384, la Ginta Latină)

Preţurile sunt pe măsura speakerilor, astfel variază între 250 – 400 lei, pentru un eveniment de toată ziua. În schema de mai jos vedeţi care şi cât costă.

Pe pagina TEDxChisinau de asemenea este un concurs care vă poate aduce un bilet: Concurs Postcards from the future.

schema

Speakeri

Pe lângă speakerii de mai jos, mai urmează – un jurnalist, un cântăreţ, un fotograf, un polimaf, un avocat, un scriitor, un artist, şi câteva surprize.

Iată-i pe cei care deja sunt (eu îi voi actualiza cu fiece apariţie, sau urmăriţi pagina TEDxChisinau).

1sturza 2 erizanu 3cretzu 4radu 5arafat 6casagrande 7 chirila 8 gulea 9 juruc 10 hawks 11 andre 12 andre

Cum se zice la TED, share, because TEDxChisinau offers you ideas worth spreading.

Iar pe final cântecelul lui isti, şi song theme-ul din acest an:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii