The Show must go on!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Mie îmi plac oamenii care se mențin pe poziții, oamenii care nu caută alternative doar pentru că bate vântul și vine furtuna.

Îmi plac oamenii care cred chiar și atunci când e imposibil și atunci chiar dacă e invers credinței lor, nu se dezamăgesc și continuă să creadă. Acești oameni nu sunt naivi, acești oameni sunt adevărații biruitori.

Asta am învățat-o din fotbal. Puțini sunt cei care au o echipă preferată de la început până la urmă. Oamenilor le place să fie cu invingătorii așa încât dacă o echipă preferată sau un jucător preferat are un sezon mai prost acesta pur și simplu este înlocuit.

Azi sunt cu Milan, mâine cu Barcelona, poimâine cu Manchester United. Și oamenii așa devin fericiți. Dar și se dezamăgesc foarte repede. După meciul de vineri, mulți suporteri ai Moldovei au lăsat într-o parte tricourile și fularele naționalei. După ziua de azi vor lăsa alte tricouri de altă culoare.

Atmosfera de pe Anfield Road e extraordinară, deoarece fanii își iubesc echipa chiar dacă câștigă sau pierd, și mereu cântă You will never walk alone! Fără a căuta țapi ispășitori.

Îmi plac oamenii care sunt perseverenți și până nu au ceea ce vor, nu se lasă. Și înțeleg că deși sunt mulți factori ce influențează rezultatul, dacă tu nu faci ceea ce vrei tu, nimeni nu o va face.

Și până a nu cânta cocoșul a treia oară, trebuie să știm că orice s-ar întâmpla. The Show must go on!

Cu răbdare și speranță, Acasă la Fluturaș!

[http://www.youtube.com/watch?v=4ADh8Fs3YdU]

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii