Scrisoare deschisă LEPĂDĂTURILOR 2

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Dragi BANDIŢI,  

Totul a început în 2008. Atunci voi, „al nostru” cu „ai noştri” eraţi în opoziţie. Iar eu împreună cu colegii luptam cu schemele comuniştilor de la Vamă. Luam pumni în gură de la contrabandiştii lui Dodon, dar luptam, în speranţa că veţi veni voi, „ai noştri”, care speram că sunteţi altfel. Vă ajutam pe voi, „ai noştri” cu informaţii, despre fărădelegile comuniştilor şi vă sprijineam cu toate forţele. În 2009, în sfârşit aţi venit voi, „ai noştri”, în frunte cu „al nostru”, iar noi am rămas cu aceeaşi pumni, doar că mai dureroşi, pentru că sunt deja de la „ai noştri”…

Primul lucru pe care l-a făcut „al nostru” şi echipa sa a fost preluarea, pragmatică şi mercantilă, a tuturor schemelor puse pe roate de comunişti la Vamă, Fisc şi toate ministerele gestionate de el. Ba unele scheme au mai fost şi altoite de „ai noştri”, ca să aducă mai mulţi bani! Nici nu mai vorbesc de trădarea speranţelor tinerilor. „Al nostru” şi voi, „ai noştri” aţi făcut-o atât de josnic şi pe faţă, încât imaginea voastră în ochii tinerilor nu se mai poate asocia decât cu senzaţii de… VOMĂ!

Screenshot_1Andran GAVÎn această situaţie eu, împreună cu băieţii n-am avut decât să CONTINUĂM lupta… Au continuat şi pumnii în gură. A trebuit să ne deprindem să suportăm durerea acestor lovituri, pentru că le primim deja de la voi, „ai noştri”, respectiv sunt niţel mai dureroase decât cele primite de la comunişti. La colecţia de dosare penale pe care o aveam de la comunişti „al nostru”, implicit „al meu”, probabil nemulţumit de prea multa „libertate” de exprimare pe care a adus-o pe acest meleag liberalul şi democratul de el, a decis să-mi mai dăruiască unul. Nu m-a atacat direct, pentru că este un LAŞ! A făcut-o prin intermediul lui al vostru Tudor Baliţchi, care m-a acuzat că aş fi furat 33 de milioane de la Vamă, tocmai în 2008, paradoxal exact atunci când luptam cu schemele comuniştilor, iar el făcea contrabandă pentru Filat, prin intermediul apropiatului său Vladlen Stadler, care şi pe timpul guvernării comuniştilor, şi acum este o persoană IMPORTANTĂ la Vamă! Despre asta am scris detaliat în Prima Scrisoare pe care v-am adresat-o

Acum LAŞUL, tot mai deranjat de aciditatea investigaţiilor, veridicitatea şi exactitatea informaţiilor din postările mele a trecut la ameninţări pe faţă! Asta deşi chiar nu înţeleg de ce este deranjat. Eu n-am făcut din el un HOŢ JOSNIC, de drumul mare! Chiar el a ales să devină aşa. Eu nu fac decât să-i ţin oglinda, ca el să se privească, în toată splendoarea!

Şi din nou îşi confirmă calitatea de LAŞ, pentru că iarăşi alege să aplice tactica ŞOBOLANULUI şi să nu atace direct, ci prin intermediul vostru, al lacheilor. Anume la indicaţia lui voi îmi atacaţi familia, care nu este alcătuită din persoane publice şi care nu au nimic de ce ar putea fi interesate nasurile voastre lungi şi pe aragazul căreia nu vă fierbe nicio oală! Şi asta v-a părut puţin. Aseară m-aţi ameninţat… direct! Da, ameninţarea a venit de la tine, stimate consilier şi câine devotat A(n)drian GAVriliţă, specialist în Direcţia Granturi Externe de la Guvern, subordonatul mirelui Eduard Bănăruc (vezi screenshot-ul şi sper să nu zici că nu e adevărat ca şi în cazul accounturilor false de pe reţelele de socializare de pe care sunt atacat).

 

Stimate (de unii) LEPĂDĂTURI,

Transmiteţi-i LAŞULUI, lui „al meu” Vlad Filat că NU mă tem de ameninţările lui, tot aşa cum nu m-am temut de cele ale comuniştilor în 2008 şi 2009! Efectul loviturilor lui este tocmai invers, proporţional intenţiilor sale de a mă speria. Pumnii lui nu fac decât să mă întărească în convingerea că trebuie să CONTINUI! Şi să o fac şi mai ACID, şi mai DUR! Şi transmiteţi-i, că anume AŞA voi face!

La revedere, BANDIŢILOR! Abia aştept să vă zic curând… Adio, LEPĂDĂTURILOR! 😉

 

 

 

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Veaceslav Balacci

Veaceslav Balacci

Jurist. Expert independent şi consultant în materie de tranzacţii economice internaţionale, drept economic şi drept vamal. ONG-ist. Blogger, sau pur şi simplu explorator al realităţii, aflat mereu în căutarea adevărului. Domenii de interes: dreptu...

Ultimele articole