Să legalizăm „killer”-ii

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Urmărind emisiunea de astă seară VoxPublika am încercat un profund sentiment de dezgust. Te apucă dureri de inimă să auzi cum femeile preferă să fie exploatate ca nişte cîrpe pentru a aduce bani la bugetul de stat. Bărbaţi jegoşi gen Călin Vieru care sunt o adevărată ruşine a acestei ţări. Oare ce i-ar fi spus regretatul său tată?

Toţi se cam întrebau care este calea de a rezolva această problemă… discuţii de nimic pe o temă suptă din deget. Bină că a fost măcar cineva care să părăsească platoul putanic.
Şi dacă tot a fost răspîndită atîta murdărie prin intermediul televizorului cu o impertinenţă fără margini şi cu duhoare de discurs european, am şi eu o propunere.

Să legalizăm Killer-ii. Va fi cu siguranţă profitabil acest serviciu.  Oricum exista asta în societate încă de la Cain şi Abel, nu? Şi judecînd după logica lui Ghelici sau a jurnalistelor de la Publika (foarte „echidistante”), sau a resturilor de o părere cu aceştia, atunci trebuie să ne gîndim cum să completăm iarăşi bugetul. Ce contează omul… Sumele în joc sunt mari, deci vom putea cîştica milioane de euro. Şi de ce să nu aibă şi ei cabinete dotate, să aibă condiţii pentru a se antrena ca să presteze servicii de cele mai înaltă calitate.

Cu siguranţă, în maxim un an, rămînem şi fără problema prostituatelor şi a homosexualilor, şi a oligarhilor şi cu cea a „veşnicului preşedinte neales”… în general am rezolva multe probleme. Cum spunea Stalin – „нет человека, нет проблемы”.

Iar dacă să revenim la o discuţie normală, fraţilor, e grav. Şi cred că trebuie să ne aşteptăm la accelerarea acestui ritm, avînd în vedere tempourile de „dez(integrare)” europeană, cu tot cu valorile lor perverse.

Istoriceşte este demonstrat, atunci cînd au avut loc schimbări mari de sisteme, de la revoluţia franceză, pînă la cea bolşevică, de fiecare dată schimbările erau tot mai sîngeroase. Cu siguranţă, trecerea de la epoca postmodernistă la cea tehnologizată va fi cea mai sîngeroasă şi antiumană. Ca să ne dăm seama de acest lucru este suficient să privim cu cîtă uşurinţă unii membri din societate, de obicei „aflte în treabă” pe lîngă coada puterii vorbesc despre oameni, despre confraţii săi ca despre o marfă care poate aduce profit… Să luptăm pentru pace? asta le e lozinca… Să ne pregătim şi de „Bombe nucleare pacificatoare”!

Comentarii