Respect pentru oamenii Moldovei – Scrie Europei (video)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

„Respect pentru oamenii Moldovei”, asa se numeste campania sociala de informare si consultare, lansata azi de Presedintele Partidului Democrat din Moldova, Marian Lupu.

In cadrul unei conferinte de presa, presedintele PDM a declarat astazi ca aceasta este o companie sociala de informare a cetatenilor despre procesul de integrare europeana a Moldovei. Iar de maine, in capitala, dar si in celelalte localitati din tara, vor fi instalate corturi, in care oamenilor li se va explica ce inseamna Europa, ce inseamna UE, ce inseamna integrare europeana. De asemenea, oamenii vor putea lasa mesajele lor care vor fi transmise liderilor europeni de catre delegaţia ce va merge la Summit-ul de la Vilnius.

Partidul Democrat, va receptiona mesaje de la cetateni si prin intermediul retelei de socializare facebook, fiind lansata pagina „Scrie Europei„, dar si a unui site creat special in acest sens, http://scrieeuropei.md/rom.

“Urmărim apropierea de UE pentru ca fiecare cetățean al acestei țări să poată călători liber și lucra fără restricții oriunde, și în Est, și în Vest. Acesta considerăm noi, PDM, că este modul cel mai onest prin care ne putem arăta respectul pe care îl purtăm pentru cetățenii acestei țări. Noi susținem direcția corectă de dezvoltare a țării pentru că doar astfel vom reuși să asigurăm un trai mai bun, condiții mai bune, pentru toți”,  a mai declarat liderul PDM, Marian Lupu.

Nu ezita deci sa scrii ce asteptari ai TU din partea Uniunii Europene, iar PDM promite ca va duce mesajul tau pe masa liderilor internaționali.Intreaga conferita de presa sustinuta de Presedintele PDM, Marian Lupu, o puteti privi mai jos:

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0

Comentarii

Ion Harghel

Ion Harghel

Cetăţean al Republicii Moldova, interesat de viaţa social-politică, pledez pentru dreptate, sunt realist şi vreau ca într-o zi întreaga clasă politică să dea dovadă de maturitate politică şi altruism pentru a contribui la unificarea societăţii. Cre...

Ultimele articole