Redescoperă Moldova, primul proiect național al bloggerilor

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Bloggerii moldoveni vor pleca într-o expediție de 1 săptămână prin cele mai necunoscute și uitate locuri din Moldova. În vara aceasta demarează prima Ediție a proiectului Redescoperă Moldova, care începe din data de 19 august până pe data de 27, timp în care 5 echipe de bloggeri, în total 20, vor străbate Moldova de la Sud la Nord filmând și făcând fotografii a celor mai frumoase locuri, pitorești, care trebuie redescoperite și vizitate de fiecare cetățean al Moldovei și de turiștii străini.

Pe parcursul a 7 zile, pe site-ul oficial al proiectului Redescoperă Moldova, vor fi publicate materiale video și foto, unde veți putea urmări pe hartă tot traseul parcurs de bloggeri, la volanul mașinilor KIA și Peugeot oferite de sponsori. După aceasta, timp de 1 an veți avea posibilitatea să vizitați pagina web a proiectului de unde veți putea prelua imagini pentru a arăta prietenilor și rudelor. În 2013, Moldova va fi luată de la Est la Vest și redescoperite noi locuri frumoase, care la fel vor fi prezentate publicului larg prin fotografii și materiale video.

La fel, bloggerii vor fi asigurați cu Internet ca lumea de la Moldcell, partenerul Redescoperă Moldova. Pe parcurs voi anunța și ceilalți parteneri și sponsori.

Eu nu plec în această expediție, dar voi fi alături de echipe și vă voi informa zilnic despre toate peripețiile bloggerilor și despre locurile unde au fost.

Până la lansarea paginii web a proiectului, urmăriți noutățile Redescoperă Moldova pe Facebook. Tot acolo vedeți și mașinile noi, oferite de KIA și Peugeot, la volanul cărora vor fi bloggeri.

Menționez că proiectul Redescoperă Moldova este primul proiect al bloggerilor pe plan național. În prezent se lucrează la încă un proiect național, cu privire la siguranța pietonilor pe timp de noapte, care va fi elaborat cu îndrumarea Ambasadorului Moldovei în Estonia, Domnul Victor GUZUN.

Dacă ești blogger și dorești să faci parte din Echipă, aplică. Vezi condițiile aici!

Fii conectat și la blogul meu www.gandrabur.net pentru a afla detalii despre proiect.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii