Raportul este, numele ”Plahotniuc” în raport nu-i.

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu-i numele lui Plahotniuc. Nu-i nici un democrat în raportul Kroll 2. Nu poate accepta lumea. Că unde-i lista beneficiarilor. Că așa, că invers. Voi sincer credeți că Slusari și per general gașca acumistă ar fi hașurat numele sau careva legături ce ar duce eventual spre PDM în raportul Kroll? Sigur că nu. D-aia nici nu se grăbeau ei #acum să-l publice precum promiteau ani în șir la orice protest.

În schimb, am întâlnit cu toții numele unui cumetru de-al lui Dodon acolo. Din Kroll 1 știm și despre milioanele primite de soțul Zinaidei Greceanîi când erau încă comuniștii la putere (Dodon ministrul economiei pe atunci), Lucinschi care finanța TV7 (actualmente TV8). Da, cică nu-i un miliard dar 3, și cel mai mare ”artist” este Șor. De asta nici nu mă îndoiam.

Ce face presa? La pachet cu video-ul în care Dodon vorbește de unde și cum este finanțat PSRM, cu cifrele Zinei din Kroll 1, cu cumetrul lui Dodon (Melnic) din Kroll 2 – păstrarea în continuare a alianței Kozak de către cei din ACUM nu-și mai are rostul. Le bate mult prea tare la imagine. Alianță care a fost justificată prin lupta contra lui Plahotniuc. Păi, Vlad Plahotniuc nu conduce nici un partid, numele democraților nu se regăsesc în rapoartele Kroll. Ale cui interese mențin această alianță?

Vedeți pe cineva să protesteze?
Ce au ascuns hașurile în raportul Kroll 2?
Numele cui?
Firmele cui?

Presa ”liberă” și ”experții” o sucesc așa și invers pentru a lega măcar cumva ceva de Vlad Plahotniuc, în loc să se ocupe de cei care se află în țară. Cu funcții înalte și fotolii comfortabile.

Concluziile vă aparțin.