Prostia – readuce aminte de ”vedetele” uitate de cetățeni, acesta este Cătălin Josan!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Ieri Republica Moldova a sărbătorit doau evenimente foarte importante și istorice pentru țara noastră. Iar cei de la PDM prin concertul organizat a dorit sa unifice cetățenii Republicii Moldova, societatea fiind dezbinată în două tabere, cei care sărbătoresc Ziua Vicotriei și cei care sărbătoresc Ziua Europei.
Și au făcut-o în cel mai frumos mod posibil, unind la un loc formația legendară care a dus faima Republicii Moldova în toata lumea, O-Zone.

Cu părere de rău, nu am putut scăpa și de data aceasta de invidioșii care au venit cu atacuri în adresa vedetelor din trupa O-Zone. Care au venit aici cu un scop, de a cânta în aceasta zi pentru cetățenii Republicii Moldova.
Atât ”vedeta” Cătălin Josan cât și unul din liderii PPDA Liviu Vovc, au venit cu declarații scârboase în adresa formației O-Zone dar chiar și a vedetelor în parte.
Vreau să menționez doar câteva lucruri:
1. Ei nu au ieșit cu un mesaj de susținere în adresa partidului PDM.
2. Ei nu au ieșit cu tricouri pe care sa fie scris #NuȚopa.
3. Ei nu merg și cântă la concertele celor de la PLDM ca mai apoi să zică că aceștea sunt bandiți, precum Josan merge la evenimentele organizate de Plahotniuc și cântă pentru banii acestuia iar după îl atacă. Unul din evenimentele la care a cântat acest individ, a fost în candrul Fundației Edelwiss unde a cântat împreună Laima Vaikule și Tania Cerga.

Cătălin Josan e disperat, deoarece nu mai este invitat la fiecare concert organizat în țară, dar și viitor politic nu are, chiar daca defiliază ca un adevărat membru PPDA în PMAN și cântând pentru banii lui Țopa.

Cătălin Josan, ceea ce au reușit cei de la O-Zone e ceva din categoria Fantastiuclui. Ceea ce tu niciodată nu vei putea, deoarece nu ești cântăreț a poporului, dar ești unul de buzunar. Cei de la O-Zone a dat și o lecție toturor, ca în cele din urmă UNIREA duce la lucruri frumoase.

Respect celor de la O-Zone și mulțumesc pentru emoțiile pozitive care le-au împărtășit cu noi.
Voi sunteți mândria noastră, iar invidioșii să stea acasă și să privească la TV la mulțimea de oameni care au fost prezenți, deoarece la concerturile lui, cetățenii niciodată nu vor veni în așa număr mare.

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole