Prostia fără margini a unora

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recenta declarație a Natașei din Canada a cam nedumerit multă lume, care a zis în cor: Ceva tare grav se întîmplă de la un timp cu ai noștri ce nu-s ai noștri.  Înainte vreme aceștia plecau prin Franța și Canada ca să se mai lumineze la minte, dar acum este cu totul invers.

Acum unii se duc boi și se întorc vaci, a mai zis lumea referitor la unii moldoveni plecați aiurea-n tramvai.

Altfel spus: Cum poți să iai apărarea unuia care urăște cronic  limba statului în care locuiește?

Cum poți să ceri arestarea unui angajat al statului, care cere de la alții un lucru absolut firesc și normal: ca Legea să fie respectată și de găgăuz, și de rus, și de ucrainean, și de țigan, și de românul basarabean?

Nu vi se pare că în asemenea cazuri ar cam trebui medicii să se implice?

Ca acest microb  să nu se transforme cumva într-o epidemie de masă, care ar putea afecta într-o zi și Canada…

Mă uit la fețele de curviștine ale unora care se cred „k lumea” și în pauza dintre evenimentele culinare organizate își permit să dea cu barda și în Limba Română, și în Dumnezeul pe care-l hulesc, prin promovarea minorităților sexuale de dorul cărora își pierd și inima, și rațiunea.

Prin ei parcă am reveni în perioada de ocupație sovietică, atunci cînd mama mea se chinuia să scrie și să vorbeasca în rusă la Edineț, dar așa mai e în multe locuri și acum. Nu e corect. E chiar inuman, zic eu.  De parcă am fi străini la noi acasă, impuși să vorbim și în continuare pre limba tuturor Natașelor din FSB.

Karaul!

P.S. Bravo Ministerului de Interne, ce a luat apărarea polițistului, zmulgîndu-l din brațele strangulatoare ale unor culinărese, care în timpul liber își permit să activeze și în domeniul Protejării Drepturilor Omului… dus cu sorcova viața întreagă!

Comentarii

Traian Vasilcău

Traian Vasilcău

traianus, tot el Traian VASILCĂU minicatastif de autor: sunt aproape strămoș: am un car de ani, poeţii aşa de mult nu trăiesc. ador Libertatea, fug cît pot de lichele, dar dau mai tot timpul de fraţii lor: de minciunoşi, agresori, pîrîtori şi h...

Ultimele articole