Proiectul ”Bunicii Grijulii” implimentat cu succes în Ialoveni!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Echipa de implementare a proiectului #BuniciiGrijulii a fost prezentă astăzi în raionul Ialoveni pentru a inaugura biroul teritorial al Bunicilor Grijulii.

O atmosferă specială a fost creată datorită înmînării diplomelor de merit și distincțiilor polițienești angajaților din cadrul subdiviziunilor Poliției Naționale și bunicilor grijulii, cît și copiilor care au participat la concursul cu genericul ”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate”.

 

Asigurarea scurității copiilor în trafic și la trecerile pietonale este un lucru foarte important și necesar în Republica Moldova, iar această festivitate era așteptată cu nerăbdare de către bunicii grijulii din raionul Ialoveni!

Bunicii grijulii au mai avut parte de o surpriză, și anume primirea în dar a cartelelor de reducere de la Farmacia Familiei și rețeaua magazinelor Fourchette, precum și au fost informați de către Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” că partenerii au pus la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu pentru cei mai harnici și sîrguincioși bunici.Totodată au fost montate panouri informative pe teritoriul raionului Ialoveni cu privire la implimentarea proiectului de succes al Inspectoratului General de Poliție, în persoana domnului Gheorghe Cavcaliuc, ”Bunicii Grijulii”!
 

Gazdele evenimentului au fost din conducerea Autorităților Publice Locale și Inspectoratele de Poliție locale, după cum urmează: Vicepreședintele Consiliul raional Ialoveni, dl Oleg Mereacre, reprezentantul Guvernului Republicii Moldova în teritoriul raionului Ialoveni, dna Daniela Nedelciuc, Președintele Asociația Primarilor raionului Ialoveni, dl Mihai Catan, Primarul Primăria Ialoveni, dl Sergiu Armașu, șeful Inspectoratul de Poliție Ialoveni, dl Pavel Damaschin și nu în ultimul rind interpretul de muzică populară, dl Igor Cuciuc.

 

Apreciem contribuția organizatorilor și celor prezenți la evenimentul din Ialoveni: șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, dl Gheorghe Cavcaliuc, Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii”, dna Galina Cotorobai, Vicepreședintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii”, dna Anton VicaDaniel MazepaTaniușa ManoliDaniela BuzatuAdrian LefterSîrbu Andreea Elena Samarschi Nelu Botnaru Apostol Pavel.

 

#Respect_Onoare_Demnitate_Poliției!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii