Porția de venin pentru ziua de sâmbătă

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

E zi de sâmbătă…

Oamenii îşi caută liniştea, se odihnesc şi acumulează forţe pentru o nouă săptămână de muncă, nu citesc ziarele, nu privesc ştirile la televizor, caută emoţii pozitive.

De obicei, sâmbăta, chiar şi politicienii mai puţin ne intoxică cu discursuri, scandaluri, acţiuni propagandistice publice.

Pe portalurile de ştiri îşi găsesc loc informaţii mai paşnice despre evenimente culturale şi mondene.

Şi doar platformele de bloguri nu au linişte şi pace şapte zile în săptămână.

E o stare a lucrurilor uşor de explicat – în vidul informaţional a zilelor de odihnă aceste textuleţe au „trecere” mai mare, sunt menţinute mai mult pe primele pagini ale portalurilor şi, respectiv, este mai mare speranţa că vor „costa” mai scump.

Dacă cineva a încercat să urmărească starea platformelor de bloguri sâmbăta şi duminica, a observat, probabil, că titlurile şi textele sunt mai veninoase şi mai impertinente decât pe parcursul săptămânii.

E o strategie bine gândită care are scopul să nu ne lase fără o lingură de venin nici în zilele de odihnă…

Bună ziua Ţară!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Elena Panuş

Elena Panuş

- Filolog, manager politic- 2002-2004 - Studii de masterat în management politic la Institutul ”Ovidiu Șincai” din București,România 1983-1988 - Universitatea de Stat din Moldova, facultatea de litere 1982 - absolventă a școlii medii din s. Bă...

Ultimele articole