Martorii Maiei Sandu: ” Oamenii trăiesc deja mai bine!”

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

De obicei, oamenii se arată mai retarzi decât sunt de facto exclusiv doar în interesul lor.

Astfel s-a întâmplat și în cazul articolului apărut despre Maia Sandu și cămașa sa, ce costă 70$.
Fiind o țară cum declară ”maldavenii” săracă, unde oamenii trăiesc la limita existenții, m-am așteptat ca reacțiile cetățenilor să fie pe măsură, luând în considerație că o parte din cetățeni au un salariu de 1400 lei, echivalentul prețului unei cămașe. Și aici mă refer în primul rând la cadrele didactice, cei care își întrețineau familia cu o cămașă!

Dar am fost surprins de un alt lucru, cum cei care se plângeau de o viață rea, că trăiesc rău și că nu le ajunge banii pentru strictul necesar.


Dar iată că după apariția articolului toți au devenit bogați și cu haine de mii de lei și acestea sunt doar două exemple care le-am găsit foarte rapid. Oare chiar atât de rău trăiesc oamenii în țară?

Acum sunt deacord cu declarațiile făcute de Andrian Candu : Oamenii trăiesc deja mai bine!

Comentarii

Chirilov Anatolie

Chirilov Anatolie

Sunt o persoana care iși iubește țara, indiferent de momentele negative care se intâmplă în ea. Iar unele din marele probleme la nivel de țara, apar din cauza informației false aparute in presa de buzunar. De aceea incerc mereu sa aduc la cunostința...

Ultimele articole