OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Recent s-a desfășurat o nouă ediție a proiectului fără precedent a Poliției Naționale ”OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ”, implementat  în beneficiul conducătorilor de rang înalt pentru a realiza un schimb de experiență prin cunoașterea oamenilor celebri din  Republica Moldova, din diferite domenii.

Inițiatorul proiectului ”OAMENII DE SUCCES INSPIRĂ”, este Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției din Republica Moldova, iar de această dată Omul de Succes care Inspiră este Svetlana Sainsus!Svetlana Sainsus, o femeie care a înfruntat multe provocări și a demonstrat că indiferent de obstacole, trebuie să continui și să parcurgi calea pe care ai început-o. 
Ea este femeia care a transformat tragedia într-o șansă de a schimba în bine viața celor care trec prin situații groaznice, cea care sublimează suferința în speranță, care poate face lumină  în viața celor care trăiesc încercări greu de imaginat.Nu a renunțat și a demonstrat că fiecare om poate continua mult timp după ce zicem că nu mai putem, iar să reziști atunci când totul pare că se destramă și să mai găsești loc pentru dăruire în aceste momente, asta înseamnă puterea adevărată.

În cadrul evenimentului, Svetlana Sainsus a transmis emoții care au pătruns în inimile tuturor celor prezenți în sală, chiar a provocat să-și  facă prezența lacrimile de bucurie, deoarece nu în fiecare zi ai posibilitatea să cunoști un OM DE SUCCES CARE INSPIRĂ.
Ea este persoana care inspiră să oferi ajutor, să dăruiești fără a aștepta ceva în schimb. 
Considerăm că nu poți cumpăra cu toate bogățiile din lume fericirea din ochii persoanelor care au fost și continuă să fie ajutate de Omul de Succes,  Svetlana Sainsus.

1. Svetlana Sainsus este femeia care schimbă oamenii;
2. Femeia care a salvat sute de vieți, a schimbat mii de destine;
3. Femeia care îmbunătățește zi de zi existența omenirii;
4. Femeia care  oferă lecții de viață prin faptul că oricât de rea nu ar fi societatea, sau nu ne-ar supăra, omul din noi nu trebuie pierdut;
5. Femeia care lasă în urma ei, un frumos și o lume mai bună;
6. Femeia care primind noroi, a aruncat doar cu iubire;
7. Femeia care știe cum să lupți pentru vise;
8. Femeia care ne îndeamnă și ne inspiră să descoperim bunătătea și adevaratele valori ale omului;
9. Femeia care ne-a inspirat să fim ambițioși, să îndrăznim să credem în vise, minuni și să fim demni de profesia pe care o purtăm;
10. Femeia care ne îndeamnă să trăim clipa acum, pentru că nu știm ce ne rezervă ziua de mâine

Опубликовано Gheorghe Cavcaliuc Воскресенье, 10 марта 2019 г.

 

Totodată, Svetlana Sainsus a fost familiarizată  cu toate proiectele sociale implementate de către Inspectoratul General al Poliției, derulate cu multă dedicație pentru societate, a căror inițiator este Gheorghe Cavcaliuc.
În cadrul ediției aflând istoria dureroasă a polițistei care are nevoie de 50.000 euro pentru a-și salva copilul de doar 4 ani,  s-a oferit să ajute acest copil care suferă de o boală grea.

Svetlana Sainsus este cea care dăruiește, este persoana de succes care a demonstrat că există minuni.
Este femeia care transformă disperarea în speranță, suferința în fericire, obișnuitul în remarcabil.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii