Oamenii de succes emană motivație!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

În incinta Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din localitatea Văsieni, raionul Ialoveni, membrii Grupului de Inițiativă GOLD a organizat evenimentul „Oamenii de succes emană motivație” din cadrul proiectului „Tineri implicați – Viitor prosper”!
Grupul de Inițiativă GOLD  a primit finanțare pentru proiectul „Tineri implicați – Viitor prosper”, în cadrul Rundei de Granturi Mici, lansată de Fondul pentru Tineri Ialoveni, iar o activitate din cadrul acestui proiect este „Oamenii de Succes emană motivație”.

La eveniment în calitate de Oameni de Succes care emană motivație, tinerii au fost onorați de prezența șefului adjunct al Inpectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, și cofondatoarea platformei caritate.md, Svetlana Sainsus.


În cadrul evenimentului s-a discutat despre cât este de necesar ca tinerii să nu fie indiferenți și să se implice în activități de voluntariat.
Au fost încurajați să dea dovadă de implicare și să ofere ajutor atunci cînd este nevoie, deoarece nu există durere străină, iar indiferent de obstacole să meargă înainte spre succes.

Deasemenea la eveniment a fost prezent și șeful Inspectoratului de Poliție Ialoveni, Pavel Damaschin, care a oferit diplome pentru tinerii care se implică în voluntariat, dar și doamnei directoare a Liceului Teoretic „Dimitrie Cantemir” din Văsieni, pentru susținerea inițiativelor tinerilor din localitate.


Informarea corectă a tinerii generații este extrem de necesară, deoarece tinerii de azi sunt viitorul de mîine, iar prin implicare se produce schimbare!

Grupul de inițiativă GOLD își propune în continuare să organizeze activități pentru tineri și să-i implice în activități de voluntariat, iar recent au lansat concursul „Steaua Anului de învățământ 2018 – 2019”, care la final de an școlar vor premia cei mai buni elevi din clasele primare, gimnaziale și liceale, cu trofee, premii și diplome!

#Prin_implicare_spre_Schimbare!
#GOLD!

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii