O adevărată grădină a Iubirii creşte în inima Bunicilor Grijulii din Republica Moldova!

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

A avut loc întrunirea  președinților și vicepreședinților echipelor de Bunici Grijulii din toate cele 42 raioane, alături de care au fost și Nepoțeii Grijulii din întreaga țară, cu scopul de a purta o discuție despre activitatea zilnică a voluntarilor pe parcursul anului trecut, precum și despre planurile de viitor ale asociației!

Evenimentul a fost deschis de către fondatorul Asociației Obștești Bunicii Grijulii, domnul Gheorghe Cavcaliuc, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției din Republica Moldova.
Deasemenea cu un mesaj de mulțumire către Bunicii și Nepoțeii Grijulii au venit și doamna Galina Cotorobai, președintele Asociației și doamna Victoria Anton, vicepreședintele Asociației.

În cadrul întrunirii, Buniicii Grijulii din cele 42 de raioane ale țării au prezentat situația la nivel de fiecare raion, au raportat problemele cu care se confruntă și au propus îmbunătățiri pentru activitatea Bunicilor și Nepoțeilor Grijulii.

Totodată Nepoțeii Grijulii au primit legitimația și au trăit emoții pozitive alături de cei mai bravi voluntari din Republica Moldova, Bunicii Grijulii.

A fost lansat un concurs de totalizare, care se va desfășura la sfîrșit de an, iar acest lucru va motiva Bunicii și Nepoțeii să-și continuie activitățile în fiecare raion, ceea ce contribuie la menținerea siguranței în trafic și la implimentarea activităților ingenioase.

Domnul Gheorghe Cavcaliuc fondatorul A.O Bunicii Grijulii a relatat celor prezenți despre aprecierea înaltă a Guvernului Filip pentru suportul puternic acordat la dezvoltarea acestui minunat proiect destinat societății, protecției copiilor, ca și multe alte lucruri minunate pentru Republica Moldova.

Întrunirea a avut loc în incinta Preturii sectorului Centru.
Bunicii ne cuprind micuțele mâini doar o vreme, dar inimile pentru o veșnicie!
#Bunicii_Grijulii
#Nepoțeii_Grijulii
#Moldova_are_Viitor

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii