Noi victorii pentru ”Voievozi” la București (FOTO)

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Pe 9 decembrie, la Sala Polivalentă din București a avut loc Festivalul de Sporturi și Arte Marţiale 2017, organizat de Fundația pentru Tineret a Municipiului București și Federaţia Română de Freestyle Kickboxing, relatează NOI.md.

Evenimentul a fost unul multidisciplinar, avînd ca scop dezvoltarea şi promovarea sportivilor practicanţi de arte marţiale, atît la nivel competiţional, cît și de imagine.

Competiţia a întrunit 680 de sportivi din mai multe țări, inclusiv din cadrul Federației de Luptă Națională „Voievod”. Astfel, Federația a fost reprezentată de către o echipă de opt sportivi, dintre care patru au evoluat pentru prima oară pe arena internațională.

Prestanța sportivilor a fost una de succes. Ei au adus acasă 2 medalii de aur, 3 de argint și 2 de bronz.

Sportivii care s-au remarcat sînt:

Ion Demean -80 kg, juniori – medalie de argint
Anatolie Mamei -80 kg, juniori – medalie de bronz
Ian Bîrnat -70 kg, juniori – medalie de argint
Mihail Pănuţă -65 kg, seniori – medalie de argint
Vasile Zbîrnea -60 kg, juniori – medalie de aur
Serghei Chiriac -50 kg, cadeți – medalie de aur
Ilie Iovu -40 kg, copii
Dorin Gaitu -30 kg, copii – medalie de bronz

Pentru sportivii ”voievozi” această competiţie a fost o experienţă utilă în formarea lor ca sportivi de performanţă, deoarece au avut ca adversari luptători destul de experimentaţi.

Conducerea Federației „Voievod” îi felicită pe toţi sportivii care s-au remarcat pe arena internațională în acest an.

Următoarea provocare pentru ”voievozi” va fi Campionatul Republicii Moldova la Lupta Națională „Voievod” 2017, care se va desfășura la 24 decembrie în Municipiul Chișinău.l

Share and Enjoy !

0Shares
0 0
Nicolae Pascaru

Nicolae Pascaru

CURRICULUM VITAE Numele: Pascaru Prenumele: Nicolae Data şi locul naşterii: 18 iulie 1975, s. Chircăeşti, r-l Căuşeni Cetăţenie: Republica Moldova 1998 – 2002 Universitatea de Studii Umanistice din Moldova, Facultatea de drept, licenţiat în dr...

Ultimele articole