Nici provocatorii nu au reușit să ne strice protestul

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Astăzi, toți cei nemulțumiți de situația de pe piața valutară și indignați de majorarea prețurilor la produsele alimentare, toți cei care sunt împotriva actului Guvernării și își doresc un viitor European veritabil, au ieșit la protestul pașnic organizat de tinerii, care își doresc un viitor prosper în Moldova și cărăora le pasă de țărișoara noastră.

Rețeaua de socializare ,,Facebook,, a constituit principalul mjloc de informare a cetățenilor cu privire la această acțiune.

Tinerii au adus cu ei aparate de sonorizare, boxe, și chiar au contribuit la promovarea sărbătorii naționale ,,Mărțișor,, prin aducerea în dar a cîte unui mărțișor fiecărui participant la manifestare .

Îngrijorător a fost faptul că la protest s-au prezentat mai mulți conaționali ai noștri de vîrsta a treia, tineri erau mai puțini. Cu toate aceste circumstanțe, trebuie să vedem partea plină a paharului, moldovenii încep ÎNSFÎRȘIT a ieși în stradă pentru a-și apăra interesele. Locuitorii Moldovei nu mai sunt într-atît de pasivi și s-au săturat să tolereze batjocura guvernanților.

În pofida infiltrării în mase a provocatorilor nu s-a reușit destabilizarea situației. Oamenii au dat dovadă de unitate și spirit  civic dezvoltat.

Deasemenea, la acest protest au fost văzuți și persoane publice, precum Avocatul Vitalie Țaulean și Ana Ursachi, Jurnalistul Constantin Cheianu și analistul politic – Oazu Nantoi.

Nu am lipsit nici eu de la acest protest, deoarece consider o datorie sfîntă a fiecărui cetățean să se implice direct sau indirect în stabilizarea situației politice din țară.

Ceea ce mi-a plăcut nespus de mult, era faptul că în virtutea participării multor persoane politice, protestul a avut un caracter apolitic și echidistant. Oamenii care ieșeau la microfon nu se dădeau în extreme și nu favorizau un oarecare partid.

În concluzie, pot menționa că protestul dat a REUȘIT !

Duminica viitoare ne adunăm din nou în Scuarul Arcii de Triumf penru a continua lupta contra metodelor de sărăcire a populației promovate de guvernare.

#VREMȚARAÎNAPOI

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii

Maxim Braila

Maxim Braila

Student la facultatea de Drept USM , anul III. Din adolescenţă am participat la diverse proiecte, care au contribuit substanţial la formarea mea. Îmi plac provocările, şi mereu sunt gata să trec peste ele. În timpul liber îmi place să călătoresc prin...

Ultimele articole