„Mulțumesc” tinerilor pentru DoDon …

Opinile evidențiate în acest articol aparțin exclusiv autorului. Aceste opinii nu reflectă pozitia postului Publika TV sau a siteului Publika.MD.

Nu pot da vina pe tineri că nu au ieșit la votare pentru că nu am datele statitice la mână, dar sunt sigur ca mulți dintre ei nu au ieșit. După cum am menționat într-un post scris acum 2 zile, sărăcuții de dânșii au 20-25 de ani și s-au dezamaăgit în politică, primărie etc.

Stau și mă gândesc. Ce au câștigat acești tineri? Au făcut să revină ciuma roșie. Foarte frumos. După părerea mea tinerii ar fi votat pe cineva din AIE sau și mai concret pe Chirtoacă. Acum dacă mulți dintre ei nu au ieșit la votare, băbuțele și vorbitorii de limbă rusă și-au făcut treaba.

Oameni buni lămuriți-mă și pe mine ce ați câștigat prin indiferența voastră? Nu de mult ai votat AIE, strigai lozinci anti-comuniste, ai fost bătut în PMAN de 7 aprilie iar acum prin absența ta aduci roșu înapoi. Mulțumesc din suflet. Sper vreodată să realizezi ce ai făcut.

Îl citez pe un prieten e o stea … ? e o pasăse … ? un avion … ? NU ÎN PLM, E DODON !!!


Dar cum a menționat și Alex în http://vox.publika.md/social/the-show-must-go-on-25561.html The Show must go on.  Indiferent care va fi rezultatul final cei care au avut niste principii și au luptat cu forțele invizibile vor continua să lupte până când vom avea și noi un popor educat, rațional, matur.

Blogul lui Dumitru Vicol

Share and Enjoy !

0Shares
0 0

Comentarii